Het weer in België

Het weer in België

Grote steden in België

Voor actuele weersverwachtingen kies een stad

Zoeken naar andere steden

België 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Actuele temperatuur in België

Het weer vandaag in België

°
C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind België
Kans op regen
%
Vochtigheid België
%
Provincies van België

België weer Weersverwachting in België

Vakantie in eigen land, even een dagje weg naar misschien wel Brussel of Antwerpen? Wij mensen willen graag op alles voorbereid zijn. Waarom dan niet even naar Weer1.com die u alle weersverwachtingen op korte en lange termijn bied?

Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u eindeloos genieten van perfect weer en dat wel in uw eigen land, genaamd België!
Hier de pagina met de steden/plaatsen in België voor een beter weersoverzicht.

Het weer in België op dit moment

België, uw thuis, een land met zijn eigen schoonheden. Weet wat het weer op dit moment doet zodat u ook optimaal van het weer en uw land kunt genieten.

De huidige temperatuur in België is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °.

België Weersverwachtingen

Weer1.com geeft u de mogelijkheid om weer in diverse termijnen weer te geven. Waar u ook heen gaat, alle weercijfers zijn daar en worden elke 3 uur geüpdate.

Gaat u naar Brugge en wilt u weten wat het weer op dit moment doet? Of bent u onderweg naar Gent en wilt u weten wat het weer voor de komen uren gaat doen? Plannen gemaakt voor in de nabije toekomst en wilt u goed voorbereid zijn? Het weer op lange termijn kunt u hier goed bij gebruiken.

België Seizoenen

Winter- Heerlijk op de ski’s genieten van het besneeuwde landschap in de Belgische Ardennen. In de winter liggen de temperaturen tussen de 1°C en 6°C .Tijdens de koudste dagen kan de temperatuur dalen tot -7°C

Lente - De lente daarentegen is zacht en mild met temperaturen tussen de 6°C en 18°C. Het weer is afwisselend met regen en zon. Goede temperaturen om te voet of per fiets de groeiende natuur te ontdekken.

Zomer - 11°C tot 23°C zijn temperaturen waarmee we de zomer kunnen herkennen. Aangenaam warme temperaturen. Alle redenen om de zomersfeer binnen te halen en de frisse zeelucht in te ademen in Oostende of Middelkerke.

Herfst - De herfst laat zijn kou weer zien in temperaturen tussen de 5°C en 15°C. Tijdens deze periode heeft u meer kans op regen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Belgiëse weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen en als u de meest actuele weersinformatie in België, zoekt dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet je altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Het weer in België - FAQ
Word er vandaag regen verwacht in België?
De kans op regen in België is %.
Wat is het weer op dit moment in België?
Het weer op dit moment in België is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in België?
De warmste maand van België is juli met een gemiddelde temperatuur van 23°C.
Wat is de koudste maand in België?
De koudste maand in België is januari met een gemiddelde temperatuur van 1°C.
België weerpagina's