Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Antwerpen

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Antwerpen
Kans op regen
%
Vochtigheid Antwerpen
%

Antwerpen 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur
Grote steden in Antwerpen
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

België weer Weersinformatie in Antwerpen

Weet u niet zeker of het vandaag in Antwerpen, België, gaat regenen? Wilt u het weer in Antwerpen per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Antwerpen zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Antwerpen weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Antwerpen op dit moment

Antwerpen is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Antwerpen woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Antwerpen, België, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Antwerpen in Augustus pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Antwerpen weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Antwerpen, België, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Antwerpen weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Antwerpen.

Als u alleen door Antwerpen trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Antwerpen. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Antwerpen per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Antwerpen.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Antwerpen u niet meer verrassen!

Het weer in Antwerpen - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Antwerpen?
De kans op regen in Antwerpen is %.
Wat is het weer op dit moment in Antwerpen?
Het weer op dit moment in Antwerpen is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Antwerpen?
De warmste maand van Antwerpen is augustus met een gemiddelde temperatuur van 23°C.
Wat is de koudste maand van Antwerpen?
De koudste maand in Antwerpen is februari met een gemiddelde temperatuur van 1°C.