Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Mechelen

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Mechelen
Kans op regen
%
Vochtigheid Mechelen
%

Mechelen 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

België weer Klimaat in Mechelen

Weet u niet zeker of het vandaag in Mechelen, België, gaat regenen? Wilt u het weer in Mechelen per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Mechelen zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Mechelen weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Mechelen op dit moment

Mechelen is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Mechelen woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Mechelen, België, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in oktober in Mechelen, ga dan naar het weer in Mechelen in oktober pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Mechelen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Mechelen, België, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Mechelen weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Mechelen.

Als u alleen door Mechelen trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Mechelen. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Mechelen per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Mechelen.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Mechelen u niet meer verrassen!

Het weer in Mechelen - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Mechelen?
De kans op regen in Mechelen is %.
Wat is het weer op dit moment in Mechelen?
Het weer op dit moment in Mechelen is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Mechelen?
De warmste maand van Mechelen is augustus met een gemiddelde temperatuur van 23°C.
Wat is de koudste maand in Mechelen?
De koudste maand in Mechelen is februari met een gemiddelde temperatuur van 1°C.

Vakantie in Mechelen

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Mechelen te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Mechelen, kies er een uit en kies uw data.