Grote steden in Luik

Voor actuele weersverwachtingen kies een stad

Het weer vandaag in Luik

°
F
C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Luik
Kans op regen
%
Vochtigheid Luik
%

Luik 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor meer details

België weer Weersinformatie in Luik

Weet je niet zeker of het vandaag in Luik gaat regenen? Wil je het weer in Luik per maand bekijken? of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Luik zien?

Je vindt al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Luik weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat je zoekt.

Weer in Luik op dit moment

Luik is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of je nu in Luik woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd een goed idee om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Luik België is °. De verwachte maximale temperatuur is ° De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Luik in Augustus pagina.

Of je nu nog thuis zit en probeert jouw dag te plannen, of al onderweg bent en moet weten of je een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die jij nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt je voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat je kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Luikse weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen en als je de meest actuele weersinformatie in Luik, België, zoekt dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur weet je altijd wat je kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Luik weervoorspelling

Als je grote plannen hebt voor de komende dagen dan kun jij jezelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Luik.

Als je enkel door Luik trekt kun je ook alvast het verwachte weer inzien om zo een beeld te krijgen van wat je kunt verwachten. We kunnen je zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Luik. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Luik per maand te pakken en te presenteren kun je patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Luik.

Zo kun je gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden je extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden je vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Luik je niet meer verassen!

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Luik te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan! Hier zijn de beste hotels in Luik, kies er een uit en kies uw data.

4 sterrenhotel in Luik
Serwir Hotel
hotel starshotel starshotel starshotel stars
Boek Nu
3 sterrenhotel in Luik
ibis Sint Niklaas Centrum
hotel starshotel starshotel stars
Boek Nu