Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Brussel

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Brussel
Kans op regen
%
Vochtigheid Brussel
%

Brussel 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

België weer Klimaat in Brussel

Weet u niet zeker of het vandaag in Brussel, België, gaat regenen? Wilt u het weer in Brussel per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Brussel zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Brussel weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Brussel op dit moment

Brussel is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Brussel woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Brussel, België, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in oktober in Brussel, ga dan naar het weer in Brussel in oktober pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Brussel zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Brussel, België, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Brussel weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Brussel.

Als u alleen door Brussel trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Brussel. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Brussel per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Brussel.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Brussel u niet meer verrassen!

Het weer in Brussel - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Brussel?
De kans op regen in Brussel is %.
Wat is het weer op dit moment in Brussel?
Het weer op dit moment in Brussel is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Brussel?
De warmste maand van Brussel is augustus met een gemiddelde temperatuur van 23°C.
Wat is de koudste maand in Brussel?
De koudste maand in Brussel is februari met een gemiddelde temperatuur van 1°C.

Vakantie in Brussel

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Brussel te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Brussel, kies er een uit en kies uw data.