Het weer vandaag in Ghent

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Ghent
Kans op regen
%
Vochtigheid Ghent
%

Ghent 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

België weer Weersinformatie in Ghent

Weet u niet zeker of het vandaag in Ghent, België, gaat regenen? Wilt u het weer in Ghent per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Ghent zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Ghent weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Ghent op dit moment

Ghent is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Ghent woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Ghent, België, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Ghent in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Ghent weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Ghent, België, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Ghent weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Ghent.

Als u alleen door Ghent trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Ghent. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Ghent per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Ghent.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Ghent u niet meer verrassen!

Het weer in Ghent - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Ghent?
De kans op regen in Ghent is %.
Wat is het weer op dit moment in Ghent?
Het weer op dit moment in Ghent is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Ghent?
De warmste maand van Ghent is augustus met een gemiddelde temperatuur van 23°C.
Wat is de koudste maand van Ghent?
De koudste maand in Ghent is februari met een gemiddelde temperatuur van 2°C.