Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Lokeren

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Lokeren
Kans op regen
%
Vochtigheid Lokeren
%

Lokeren 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

België weer Klimaat in Lokeren

Weet u niet zeker of het vandaag in Lokeren, België, gaat regenen? Wilt u het weer in Lokeren per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Lokeren zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Lokeren weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Lokeren op dit moment

Lokeren is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Lokeren woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Lokeren, België, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in september in Lokeren, ga dan naar het weer in Lokeren in september pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Lokeren zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Lokeren, België, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Lokeren weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Lokeren.

Als u alleen door Lokeren trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Lokeren. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Lokeren per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Lokeren.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Lokeren u niet meer verrassen!

Het weer in Lokeren - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Lokeren?
De kans op regen in Lokeren is %.
Wat is het weer op dit moment in Lokeren?
Het weer op dit moment in Lokeren is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Lokeren?
De warmste maand van Lokeren is augustus met een gemiddelde temperatuur van 23°C.
Wat is de koudste maand in Lokeren?
De koudste maand in Lokeren is februari met een gemiddelde temperatuur van 2°C.

Vakantie in Lokeren

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Lokeren te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Lokeren, kies er een uit en kies uw data.