De Top 5 Stranden in Tenerife

Ga je binnenkort op vakantie naar het prachtige Tenerife? Ga dan van het prachtige Tenerife weergenieten door op een van de beste stranden te gaan zonnen. Wij hebben een kleine lijst gemaakt vande stranden die je echt niet mag missen.

1. Playa del Duque

Dit prachtige strand van goud zand en met helder blauw water ligt bij een chique resort aan dewesterse top van Costa Adeja. Het is echt een strand waar je kunt genieten van de rust en je bent erdan ook van alle gemakken voorzien. Zo is het strand gemakkelijk met de auto te bereiken en is ereen promenade met allerlei leuke restaurants en winkels vlak in de buurt.

2. Playa de Las Teresitas

Omringd door palmbomen lig je op licht zand dat speciaal wordt geïmporteerd uit de Sahara. Het water is er kalm en met een heerlijk warm zeebriesje is dit wellicht een van de meest relaxte stranden in het noorden van Tenerife.

Maar hoewel je er voor je rust heen kunt gaan, zijn er ook altijd voldoende sportieve activiteiten te doen.

3. El Bollullo

Een geheel natuurlijk strand met zwart zand dat wordt omringt door zwarte kliffen. Alleen de aanblik van het strand schildert al een erg bijzonder plaatje.Er is een mooie wandelroute richting het strand vanaf Puerto de la Cruz waardoor je door de bananenplantages loopt.

4. Playa Jardín

Dankzij de Canarische kunstenaar César Manrique kunnen wij genieten van dit prachtige strand in Puerto de la Cruz. Palmbomen, vulkanisch zand en botanische tuinen maken deze plek een bijzonder resort.

5. Playa de las Vistas

Een beeldend strand in een halve cirkel van bijna een kilometer lang. Dit strand heeft helder zand en heeft alle faciliteiten, zoals strandpaviljoenen en toiletten.

Het is een kindvriendelijk strand met zacht zand en laag water en is perfect om verschillende watersporten te beoefenen.

Meer van onze blog