De Top 5 Restaurants in Tenerife

Na een dagje bezienswaardigheden in Tenerife bekijken heb je natuurlijk flinke trek gekregen. Gelukkig heeft Tenerife een ruim aanbod van prachtige restaurants waar je heerlijk kunt eten.

1. Restaurant Lucas Maes

Verstopt tussen grote groene bladeren vlakbij de Puerto de la Cruz ligt het restaurant Lucas Maes. Dit restaurant heeft typische Canarische maaltijden herontwikkeld en zelfs waar mogelijk weten te verbeteren.

Het openlucht terras heeft een prachtig uitzicht op de fruit plantages waardoor je van het prachtige weer in Tenerife kan genieten tijdens je Canarische maaltijd.

2. Imperial Tai-Pan

Een authentiek Aziatisch restaurant met intieme sfeer en een open patio, ideaal voor warm Tenerife weer. Het restaurant specialiseerd zich in Japans en Chinees eten met een eigentijdse interpretatie. Chef-kok Tiak Boh NG heeft zijn eigen unieke technieken ontwikkeld en bereidt vaak gerechten volgens zijn persoonlijke recepten en voorkeuren.

3. El Rincón de Juan Carlos

In het pitoreske berggebied van Los Gigantes ligt het familie gerunde restaurant van Juan Carlos Padrón. Met zijn creatieve technieken gebruikt hij verse lokale ingredienten om heerlijk maaltijden voor te schotelen.

4. Otelo Restaurant

Een traditioneel Canarisch restaurant met heerlijk eten, dat je kunt opeten terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de majestueuze kliffen van Barranco Del Infierno in het heerlijke weer van Tenerife. De hartige Canarische gerechten maken een bezoek aan dit resaurant zeker de moeite waard!

5. La Cueva Caprichosa

Weg van alle drukte in de stad. In de grotten van het Anaga gebergte ligt dit bijzondere unieke restaurant. Het restaurant is vooral immens populair bij veel wandelaars en sportactivisten, maar toeristen komen ook langs om de goede kwaliteit van het eten te proeven.

Een typische Canarische keuken, en sommige van de beste gerechten zijn gebakken geiten- of konijnenvlees, beide geserveerd in een zachte saus en gevuld met stoofpot.

Meer van onze blog