De top 5 dingen om te doen in Tenerife in de nacht

Tenerife staat bekend om de gouden stranden en het heerlijke Tenerife weer. Maar ook het nachtleven heeft een hele eigen coctail-cultuur en mag je bij een bezoek niet missen.

1. Branigans Bar - Tenerife

Deze unieke Ierse pub in Las Americas is veel meer dan de doorsnee Ierse Pub. Er staan iedere avond DJ's en ze spelen van R&B en pop tot Rock. Het uiterst vriendelijke personeel houdt de sfeer gezellig en het heeft dan ook alles om je de nacht te vermaken.

2. Monkey Beach Club

Aan het prachtige Playa la Troya ligt een van de coolste plekken om van een drankje te genieten en s'avonds van het Tenerife weer te genieten. Met het Afrikaanse meubilair, apenstandbeelden, palmen en chill-out muziek heeft deze tent een perfecte sfeer om lekker te chillen.

3. Mett Bar

De Mett Bar is een flink uitgeruste club waar ze van Pop en party tot R&B muziek draaien. Een gigantische lichtinstallatie en een team van vrolijke DJ's maakt het een prachtige plek om heerlijk te gaan dansen en cocktails op het grote terras te sippen terwijl je geniet van het weer in Tenerife.

4. Taboos Nightclub

Zowel populair bij vakantiegangers als lokale bevolking: deze nachtclub is bij iedereen die van drinken en dansen houdt populair. De muziek is, net zoals het publiek, vrij gevarieerd. Het bezoek aan Taboo's is tevens perfect te combineren met een bezoek aan de Golf del Sur.

5. Tramps Nightclub

Ook wel de King of Clubs genoemd! Hier draait de beste House en R&B tot diep in de nacht. Het heeft een underground sfeer doordat de 3 ruimtes allen een hele eigen identiteit uitstralen, welk wordt versterkt door de soorten muziek die gedraaid worden. Er ook VIP ruimtes te huren, waar vaak beroemdheden opduiken.

Meer van onze blog