Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Canarische

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Canarische
Kans op regen
%
Vochtigheid Canarische
%

Canarische 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Spanje weer Weersinformatie in Canarische

Weet u niet zeker of het vandaag in Canarische, Spanje, gaat regenen? Wilt u het weer in Canarische per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Canarische zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Canarische weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Canarische op dit moment

Canarische is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Canarische woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Canarische, Spanje, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Canarische in Augustus pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Canarische weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Canarische, Spanje, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Canarische weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Canarische.

Als u alleen door Canarische trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Canarische. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Canarische per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Canarische.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Canarische u niet meer verrassen!

Het weer in Canarische - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Canarische?
De kans op regen in Canarische is %.
Wat is het weer op dit moment in Canarische?
Het weer op dit moment in Canarische is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Canarische?
De warmste maand van Canarische is februari met een gemiddelde temperatuur van 33°C.
Wat is de koudste maand van Canarische?
De koudste maand in Canarische is augustus met een gemiddelde temperatuur van 5°C.