Het weer vandaag in Gran Canaria

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Gran Canaria
Kans op regen
%
Vochtigheid Gran Canaria
%

Gran Canaria 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Spanje weer Weersinformatie in Gran Canaria

Weet u niet zeker of het vandaag in Gran Canaria, Spanje, gaat regenen? Wilt u het weer in Gran Canaria per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Gran Canaria zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Gran Canaria weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Gran Canaria op dit moment

Gran Canaria is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Gran Canaria woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Gran Canaria, Spanje, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Gran Canaria in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Gran Canaria weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Gran Canaria, Spanje, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Gran Canaria weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Gran Canaria.

Als u alleen door Gran Canaria trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Gran Canaria. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Gran Canaria per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Gran Canaria.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Gran Canaria u niet meer verrassen!

Het weer in Gran Canaria - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Gran Canaria?
De kans op regen in Gran Canaria is %.
Wat is het weer op dit moment in Gran Canaria?
Het weer op dit moment in Gran Canaria is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Gran Canaria?
De warmste maand van Gran Canaria is september met een gemiddelde temperatuur van 24°C.
Wat is de koudste maand van Gran Canaria?
De koudste maand in Gran Canaria is februari met een gemiddelde temperatuur van 16°C.