Tenerife Top 5 Hotels

Lekker even genieten van het mooie Tenerife weer deze vakantie? Wij hebben hier een lijst gemaakt van de beste hotels die Tenerife te bieden heeft.

Of je nou zoekt naar een familie hotel, de beste locatie, of het beste hotel voor een goede vakantie met een groep vrienden.

1. Gran Hotel Bahía Del Duque Resort

Een familievriendelijk hotel met een prachtig koloniale interieur in het midden van het Canarische dorpje Costa Adeje. Er zijn veel restaurants en zwembaden in de buurt en het personeel van het hotel is bijzonder vriendelijk.

2. Royal Garden Villas

Als je van golfen houdt is dit luxe boutique hotel perfect. Het heeft eigenlijk achtentwintig afzonderlijke privé villa's in hetzelfde complex, met elke villa gemaakt van twee en drie slaapkamer duplex met privé zwembad, toiletten en massage douches.

Allemaal met verschillende interieur- en decor elementen die hierdoor een bijzondere sfeer neerzetten.

3. Hotel Vincci La Plantación Del Sur

Vlakbij het Playa del Duque strand ligt dit luxe hotel met prachtige uitzicht over de Atlantische Oceaan.

Het hotel straalt van alle kanten de rust over zich uit met spa opties om te kalmeren en te relaxen. Daarbij heeft iedere kamer vanaf het balkon een prachtig uitzicht op de oceaan.

4. Botánico Hotel & The Oriental Spa Garden

Een Thais geïnspireerd hotel met spa mogelijkheden en geweldige uitzichten over de Teide berg. De kunst die je er kunt zien is uit de persoonlijke collectie van de eigenaar en is gemaakt door locale kunstenaars.

5. Costa Adeje Gran Hotel

Dit elegante hotel is zoals de naam al doet vermoeden, gevestigd in de Costa Adeja, omgeven door het gouden strand de Playa de Fañabé.

Dit hotel is uitgerust met meerdere zwembaden, restaurants, een gym en een squash hal. In de omgeving van het hotel zijn er genoeg restaurants en leuke uitgaansgelegenheden te vinden.

Meer van onze blog