Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Duitsland

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Duitsland
Kans op regen
%
Vochtigheid Duitsland
%

Duitsland weer Weersinformatie in Duitsland

Weet u niet zeker of het vandaag in Duitsland, gaat regenen? Wilt u het weer in Duitsland per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Duitsland zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Duitsland weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Duitsland op dit moment

Duitsland is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Duitsland woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Duitsland, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Duitsland in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Duitsland weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Duitsland, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Duitsland weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Duitsland.

Als u alleen door Duitsland trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Duitsland. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Duitsland per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Duitsland.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Duitsland u niet meer verrassen!

Het weer in Duitsland - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Duitsland?
De kans op regen in Duitsland is %.
Wat is het weer op dit moment in Duitsland?
Het weer op dit moment in Duitsland is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Duitsland?
De warmste maand van Duitsland is augustus met een gemiddelde temperatuur van 25°C.
Wat is de koudste maand van Duitsland?
De koudste maand in Duitsland is februari met een gemiddelde temperatuur van -2°C.