Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Hamburg

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Hamburg
Kans op regen
%
Vochtigheid Hamburg
%

Hamburg 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Duitsland weer Klimaat in Hamburg

Weet u niet zeker of het vandaag in Hamburg, Duitsland, gaat regenen? Wilt u het weer in Hamburg per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Hamburg zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Hamburg weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Hamburg op dit moment

Hamburg is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Hamburg woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Hamburg, Duitsland, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in september in Hamburg, ga dan naar het weer in Hamburg in september pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Hamburg zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Hamburg, Duitsland, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Hamburg weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Hamburg.

Als u alleen door Hamburg trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Hamburg. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Hamburg per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Hamburg.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Hamburg u niet meer verrassen!

Het weer in Hamburg - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Hamburg?
De kans op regen in Hamburg is %.
Wat is het weer op dit moment in Hamburg?
Het weer op dit moment in Hamburg is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Hamburg?
De warmste maand van Hamburg is augustus met een gemiddelde temperatuur van 22°C.
Wat is de koudste maand in Hamburg?
De koudste maand in Hamburg is februari met een gemiddelde temperatuur van -1°C.

Vakantie in Hamburg

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Hamburg te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Hamburg, kies er een uit en kies uw data.