Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Bavaria

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Bavaria
Kans op regen
%
Vochtigheid Bavaria
%

Bavaria 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Duitsland weer Weersinformatie in Bavaria

Weet u niet zeker of het vandaag in Bavaria, Duitsland, gaat regenen? Wilt u het weer in Bavaria per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Bavaria zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Bavaria weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Bavaria op dit moment

Bavaria is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Bavaria woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Bavaria, Duitsland, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Bavaria in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Bavaria weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Bavaria, Duitsland, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Bavaria weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Bavaria.

Als u alleen door Bavaria trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Bavaria. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Bavaria per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Bavaria.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Bavaria u niet meer verrassen!

Het weer in Bavaria - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Bavaria?
De kans op regen in Bavaria is %.
Wat is het weer op dit moment in Bavaria?
Het weer op dit moment in Bavaria is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Bavaria?
De warmste maand van Bavaria is februari met een gemiddelde temperatuur van 27°C.
Wat is de koudste maand van Bavaria?
De koudste maand in Bavaria is juli met een gemiddelde temperatuur van 15°C.