Het weer vandaag in Regensburg

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Regensburg
Kans op regen
%
Vochtigheid Regensburg
%

Duitsland weer Weersinformatie in Regensburg

Weet u niet zeker of het vandaag in Regensburg Duitsland gaat regenen? Wilt u het weer in Regensburg per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Regensburg zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Regensburg weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Regensburg op dit moment

Regensburg is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Regensburg woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Regensburg Duitsland is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Regensburg in April pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Regensburg weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Regensburg Duitsland zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Regensburg weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Regensburg.

Als u alleen door '.Regensburg.' trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in '.Regensburg.'. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Regensburg per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Regensburg.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Regensburg u niet meer verrassen!

Het weer in Regensburg - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Regensburg?
De kans op regen in Regensburg is %.
Wat is het weer op dit moment in Regensburg?
Het weer op dit moment in Regensburg is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Regensburg?
De warmste maand van Regensburg is augustus met een gemiddelde temperatuur van 25°C.
Wat is de koudste maand van Regensburg?
De koudste maand in Regensburg is februari met een gemiddelde temperatuur van -3°C.

Aangeboden Hotels in Regensburg

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Regensburg te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Regensburg, kies er een uit en kies uw data.