Het weer vandaag in Kiel

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Kiel
Kans op regen
%
Vochtigheid Kiel
%

Kiel 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Duitsland weer Weersinformatie in Kiel

Weet u niet zeker of het vandaag in Kiel, Duitsland, gaat regenen? Wilt u het weer in Kiel per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Kiel zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Kiel weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Kiel op dit moment

Kiel is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Kiel woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Kiel, Duitsland, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Kiel in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Kiel weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Kiel, Duitsland, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Kiel weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Kiel.

Als u alleen door Kiel trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Kiel. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Kiel per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Kiel.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Kiel u niet meer verrassen!

Het weer in Kiel - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Kiel?
De kans op regen in Kiel is %.
Wat is het weer op dit moment in Kiel?
Het weer op dit moment in Kiel is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Kiel?
De warmste maand van Kiel is augustus met een gemiddelde temperatuur van 22°C.
Wat is de koudste maand van Kiel?
De koudste maand in Kiel is februari met een gemiddelde temperatuur van -1°C.

Aangeboden Hotels in Kiel

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Kiel te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Kiel, kies er een uit en kies uw data.