Grote steden in Iran
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Iran

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Iran
Kans op regen
%
Vochtigheid Iran
%

Iran weer Weersinformatie in Iran

Weet u niet zeker of het vandaag in Iran, gaat regenen? Wilt u het weer in Iran per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Iran zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Iran weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Iran op dit moment

Iran is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Iran woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Iran, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Iran in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Iran weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Iran, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Iran weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Iran.

Als u alleen door Iran trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Iran. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Iran per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Iran.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Iran u niet meer verrassen!

Het weer in Iran - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Iran?
De kans op regen in Iran is %.
Wat is het weer op dit moment in Iran?
Het weer op dit moment in Iran is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Iran?
De warmste maand van Iran is augustus met een gemiddelde temperatuur van 33°C.
Wat is de koudste maand van Iran?
De koudste maand in Iran is februari met een gemiddelde temperatuur van -3°C.