Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties
Grote steden in Esfahan
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Esfahan

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Esfahan
Kans op regen
%
Vochtigheid Esfahan
%

Esfahan 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur
Zoeken naar andere steden

Iran weer Klimaat in Esfahan

Weet u niet zeker of het vandaag in Esfahan, Iran, gaat regenen? Wilt u het weer in Esfahan per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Esfahan zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Esfahan weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Esfahan op dit moment

Esfahan is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Esfahan woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Esfahan, Iran, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in oktober in Esfahan, ga dan naar het weer in Esfahan in oktober pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Esfahan zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Esfahan, Iran, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Esfahan weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Esfahan.

Als u alleen door Esfahan trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Esfahan. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Esfahan per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Esfahan.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Esfahan u niet meer verrassen!

Het weer in Esfahan - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Esfahan?
De kans op regen in Esfahan is %.
Wat is het weer op dit moment in Esfahan?
Het weer op dit moment in Esfahan is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Esfahan?
De warmste maand van Esfahan is augustus met een gemiddelde temperatuur van 36°C.
Wat is de koudste maand in Esfahan?
De koudste maand in Esfahan is februari met een gemiddelde temperatuur van 0°C.