Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Kermanshah

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Kermanshah
Kans op regen
%
Vochtigheid Kermanshah
%

Kermanshah 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Iran weer Weersinformatie in Kermanshah

Weet u niet zeker of het vandaag in Kermanshah, Iran, gaat regenen? Wilt u het weer in Kermanshah per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Kermanshah zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Kermanshah weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Kermanshah op dit moment

Kermanshah is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Kermanshah woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Kermanshah, Iran, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Kermanshah in Augustus pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Kermanshah weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Kermanshah, Iran, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Kermanshah weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Kermanshah.

Als u alleen door Kermanshah trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Kermanshah. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Kermanshah per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Kermanshah.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Kermanshah u niet meer verrassen!

Het weer in Kermanshah - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Kermanshah?
De kans op regen in Kermanshah is %.
Wat is het weer op dit moment in Kermanshah?
Het weer op dit moment in Kermanshah is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Kermanshah?
De warmste maand van Kermanshah is augustus met een gemiddelde temperatuur van 36°C.
Wat is de koudste maand van Kermanshah?
De koudste maand in Kermanshah is februari met een gemiddelde temperatuur van -1°C.