Grote steden in Bakhtaran
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Bakhtaran

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Bakhtaran
Kans op regen
%
Vochtigheid Bakhtaran
%

Bakhtaran 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Iran weer Weersinformatie in Bakhtaran

Weet u niet zeker of het vandaag in Bakhtaran, Iran, gaat regenen? Wilt u het weer in Bakhtaran per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Bakhtaran zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Bakhtaran weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Bakhtaran op dit moment

Bakhtaran is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Bakhtaran woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Bakhtaran, Iran, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Bakhtaran in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Bakhtaran weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Bakhtaran, Iran, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Bakhtaran weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Bakhtaran.

Als u alleen door Bakhtaran trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Bakhtaran. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Bakhtaran per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Bakhtaran.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Bakhtaran u niet meer verrassen!

Het weer in Bakhtaran - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Bakhtaran?
De kans op regen in Bakhtaran is %.
Wat is het weer op dit moment in Bakhtaran?
Het weer op dit moment in Bakhtaran is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Bakhtaran?
De warmste maand van Bakhtaran is augustus met een gemiddelde temperatuur van 36°C.
Wat is de koudste maand van Bakhtaran?
De koudste maand in Bakhtaran is februari met een gemiddelde temperatuur van -1°C.