Het weer vandaag in Karaj

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Karaj
Kans op regen
%
Vochtigheid Karaj
%

Karaj 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Iran weer Weersinformatie in Karaj

Weet u niet zeker of het vandaag in Karaj, Iran, gaat regenen? Wilt u het weer in Karaj per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Karaj zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Karaj weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Karaj op dit moment

Karaj is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Karaj woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Karaj, Iran, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Karaj in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Karaj weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Karaj, Iran, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Karaj weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Karaj.

Als u alleen door Karaj trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Karaj. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Karaj per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Karaj.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Karaj u niet meer verrassen!

Het weer in Karaj - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Karaj?
De kans op regen in Karaj is %.
Wat is het weer op dit moment in Karaj?
Het weer op dit moment in Karaj is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Karaj?
De warmste maand van Karaj is augustus met een gemiddelde temperatuur van 32°C.
Wat is de koudste maand van Karaj?
De koudste maand in Karaj is februari met een gemiddelde temperatuur van -4°C.