Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Noorwegen

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Noorwegen
Kans op regen
%
Vochtigheid Noorwegen
%

Noorwegen weer Weersinformatie in Noorwegen

Weet u niet zeker of het vandaag in Noorwegen, gaat regenen? Wilt u het weer in Noorwegen per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Noorwegen zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Noorwegen weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Noorwegen op dit moment

Noorwegen is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Noorwegen woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Noorwegen, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Noorwegen in Juni pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Noorwegen weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Noorwegen, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Noorwegen weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Noorwegen.

Als u alleen door Noorwegen trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Noorwegen. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Noorwegen per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Noorwegen.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Noorwegen u niet meer verrassen!

Het weer in Noorwegen - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Noorwegen?
De kans op regen in Noorwegen is %.
Wat is het weer op dit moment in Noorwegen?
Het weer op dit moment in Noorwegen is met een temperatuur van °C
Wat is de warmste maand in Noorwegen?
De warmste maand van Noorwegen is augustus met een gemiddelde temperatuur van 20°C.
Wat is de koudste maand van Noorwegen?
De koudste maand in Noorwegen is maart met een gemiddelde temperatuur van -9°C.