Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Askoy

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Askoy
Kans op regen
%
Vochtigheid Askoy
%

Askoy 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Noorwegen weer Klimaat in Askoy

Weet u niet zeker of het vandaag in Askoy, Noorwegen, gaat regenen? Wilt u het weer in Askoy per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Askoy zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Askoy weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Askoy op dit moment

Askoy is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Askoy woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Askoy, Noorwegen, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in september in Askoy, ga dan naar het weer in Askoy in september pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Askoy zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Askoy, Noorwegen, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Askoy weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Askoy.

Als u alleen door Askoy trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Askoy. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Askoy per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Askoy.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Askoy u niet meer verrassen!

Het weer in Askoy - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Askoy?
De kans op regen in Askoy is %.
Wat is het weer op dit moment in Askoy?
Het weer op dit moment in Askoy is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Askoy?
De warmste maand van Askoy is augustus met een gemiddelde temperatuur van 16°C.
Wat is de koudste maand in Askoy?
De koudste maand in Askoy is maart met een gemiddelde temperatuur van 0°C.

Vakantie in Askoy

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Askoy te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Askoy, kies er een uit en kies uw data.