Het weer vandaag in Molde

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Molde
Kans op regen
%
Vochtigheid Molde
%

Noorwegen weer Weersinformatie in Molde

Weet u niet zeker of het vandaag in Molde, Noorwegen, gaat regenen? Wilt u het weer in Molde per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Molde zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Molde weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Molde op dit moment

Molde is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Molde woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Molde, Noorwegen, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Molde in Juni pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Molde weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Molde, Noorwegen, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Molde weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Molde.

Als u alleen door Molde trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Molde. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Molde per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Molde.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Molde u niet meer verrassen!

Het weer in Molde - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Molde?
De kans op regen in Molde is %.
Wat is het weer op dit moment in Molde?
Het weer op dit moment in Molde is met een temperatuur van °C
Wat is de warmste maand in Molde?
De warmste maand van Molde is augustus met een gemiddelde temperatuur van 15°C.
Wat is de koudste maand van Molde?
De koudste maand in Molde is februari met een gemiddelde temperatuur van -2°C.

Aangeboden Hotels in Molde

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Molde te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Molde, kies er een uit en kies uw data.