Het weer vandaag in Oslo

F
C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Oslo
Kans op regen
%
Vochtigheid Oslo
%

Oslo 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor meer details

Noorwegen weer Weersinformatie in Oslo

Weet je niet zeker of het vandaag in Oslo gaat regenen? Wil je het weer in Oslo per maand bekijken? of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Oslo zien?

Je vindt al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Oslo weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat je zoekt.

Weer in Oslo op dit moment

Oslo is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of je nu in Oslo woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd een goed idee om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Oslo Noorwegen is . De verwachte maximale temperatuur is ° De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Oslo in Oktober pagina.

Of je nu nog thuis zit en probeert jouw dag te plannen, of al onderweg bent en moet weten of je een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die jij nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt je voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat je kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Oslose weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen en als je de meest actuele weersinformatie in Oslo, Noorwegen, zoekt dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur weet je altijd wat je kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Oslo weervoorspelling

Als je grote plannen hebt voor de komende dagen dan kun jij jezelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Oslo.

Als je enkel door Oslo trekt kun je ook alvast het verwachte weer inzien om zo een beeld te krijgen van wat je kunt verwachten. We kunnen je zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Oslo. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Oslo per maand te pakken en te presenteren kun je patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Oslo.

Zo kun je gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden je extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden je vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Oslo je niet meer verassen!