De Top 5 Hotels in Winterberg

Winterberg is een prachtige plaats in de Duitse Alpen en het weer in Winterberg is heerlijk voor een echte skivakantie. Winterberg heeft een geweldige natuur en omdat het weer in Winterberg ook zo mooi is zijn er veel sportieve activiteiten mogelijk. En na zo'n actieve dag wil je natuurlijk bijkomen in een heerlijk hotel.

1. Landhotel Fernsicht

Deze rustige locatie ligt op 5 minuten van de bobsleebaan, het klimcentrum en het Bikepark en zo'n 400 meter verderop is de skilift. Het is een heel stijlvol landhotel met mooi uitzicht over de bergen en vanaf het balkon is het perfect om van het weer in Winterberg te genieten.

2. Landhaus Florian

Op het platteland van Sauerland net buiten het wintersportgebied van Züschen ligt Hotel Landhaus Florian. De 8 kamers hebben klassiek meubilair en uitzicht op de tuin. Sommige kamers hebben een terras of balkon om heerlijk van het weer in Winterberg te genieten voor én na een actieve dag op de pistes.

3. Bed and Breakfast Am Knittenberg

Gelegen naast het bos in het dorp Elkeringhausen ligt de Bed & Breakfast Am Knittenberg. Het heeft een speciale sfeer door het houten interieur. Ze hebben er een gevarieerd ontbijtbuffet en de knusse lounge is heerlijk binnen relaxen als u even genoeg heeft van het buiten weer in Winterberg.

4. Berghotel Hoher Knochen

In Schmallenberg light Hoher Knochen, een 4-sterrenhotel dat zo'n 7 minuten rijden van het Kahler Asten skigebied afligt. Het hotel biedt traditionele maaltijden uit Saureland aan en heeft een gratis spa. Tevens is er een grote tuin waar er kan worden gebarbecued zodat u optimaal van het weer in Winterberg kunt genieten.

5. Berghotel Astenkrone

Gelegen aan de voet van de Kahler Asten ligt dit luxueuze 4-sterrenhotel, zo'n 4,5 kilometer van Winterberg. Het heeft 40 grote kamers die allen individueel zijn ingericht. Naast het heerlijke eten biedt het ook een binnenzwembad, stoombad en sauna's en biedt het toegang tot midgetgolfen en de kegelbaan.

Meer van onze blog