De Top 5 Restaurants in Benidorm

Na een lange dag alle prachtige bezienswaardigheden in Benidorm bekijken krijg je natuurlijk honger! Benidorm heeft gelukkig heerlijke restaurants waar je van heerlijk Spaans eten kunt genieten terwijl je lekker in het zonnetje zit!

1. Son De Mar

Son De Mar ligt op de hoek van het strand dat naar de oude binnenstad leidt. Dit eetcafé serveert de beste sangria en heeft heerlijk eten dat om een prachtige manier wordt gepresenteerd, dus het is de moeite waard om binnen te komen en hier te gaan eten en drinken en te genieten van het weer.

2. Solotula

Solutula ligt tussen de Britse bars en afhaalmaaltijden in het centrum van de stad en serveert heerlijk eten met een paar verrassingen. Hun 'Russische salade' werd gefrituurd en hun 'ravioli' werd verpakt in verse avocado plakken en gevuld met zeevruchten. Heel leuk eten en een hele goede sfeer!

3. Restaurante Ulia

Dit relaxte restaurant aan het strand van Playa Poniente serveert een heerlijk kleverige, smaakvolle paella. De heerlijke rijst was bijna ge-karameliseerd en de zeevruchten en groenten worden hier echt perfect gekookt. Probeer hier ook de calamari met aioli en verse salades terwijl je geniet van de sangria in de zon.

4. La Señoría

De specialiteit van dit restaurant is caldero. En daarvoor moet je er eigenlijk ook wel naar toe. Caldero is anders dan een paella, waar een caldero iets 'natter' is. Het is absoluut aan te raden hier een bezoek te doen als je de caldero wilt proberen, en bestel er dan gelijk wat knapperig stokbrood met aioli bij.

5. Llum Del Mar Restaurant

Een ander restaurant met een prachtig uitzicht op de oceaan. Llum del Mar is gevestigd in het vijfsterren Villa Venecia Hotel in de oude binnenstad van Benidorm. Hun mediterrane aanbod is voor vele reizigers de favoriete maaltijd van de reis.

Meer van onze blog