De Top 5 Hotels in Benidorm

Heb je binnenkort een reisje naar Benidorm gepland om van het mooie weer te genieten? Je wilt dan natuurlijk wel in de beste hotels van Benidorm verblijven! Deze Zuid-Spaanse stad heeft een aantal hele mooie hotels waar we zeker van zijn dat je van een heerlijke tijd gaat genieten!

1. Villa Venecia

Deze villa heeft echt een geweldig uitzicht! Van de wolkenkrabbers van Benidorm tot de kaap in de Middellandse Zee. Ondertussen kan je hier genieten van een jacuzzi en is de oude stad ook vlakbij.Geniet hier van het mooie weer in de authentieke klassieke sfeer.

2. Hotel RH Royal

Een hotel uitsluitend voor volwassen stellen. Zij nemen geen groepen groter aan dan zes personen en hebben een afkeer aan vrijgezellenfeesten. Het hotel ligt dicht bij Playa Levante en heeft een bar aan het zwembad om lekker in de zon te liggen. Daarbij is er s'avonds altijd wel entertainment.

3. Hotel Abaco Altea

Een charmante woning in Altea 18e-eeuw met maar tien kamers. Een klein hotel buitenaf van Benidorm maar wel met een hele unieke stijl. Iedere kamer heeft een eigen charmante uitstraling met veel aandacht voor detail.

4. Port Benidorm Hotel & Spa

Ben je op zoek naar een hotel direct aan het water? Dit hotel ligt namelijk op twee minuten van Playa Levante! Daarbij ligt het ook nog op loopafstand van het bruisende nachtleven van Benidorm. Perfect als je gaat om in het mooie weer op het strand te liggen.

5. Asia Gardens Hotel & Thai Spa

Dit hotel is populair bij golfers, met banen op slechts een paar minuten rijden met de auto. Maar mocht je niet van golf houden dan is er ook mogelijkheid genoeg om lekker in de spa te genieten van tien verschillende Thaise massages en van eten en drinken in de negen restaurants en bars van het resort.

Meer van onze blog