De Top 5 Restaurants in Malaga

Van alle prachtige bezienswaardigheden in Malaga bekijken krijg je flinke trek! Gelukkig zijn de Restaurants in Malaga voortreffelijk en met deze tips weet je zeker dat je van heerlijk Spaans eten in het heerlijke Spaanse weer kunt genieten.

1. Vino Mío Cervantes

Vio Mio is een modern restaurant dat naast het Cervantes Theater ligt. Het opende zijn deuren in 2003 nadat een Nederlandse reiziger verliefd werd op Malaga en besloot er te blijven. Er is iedere avond live flamenco muziek en er worden de traditionele tapas geserveerd.

2. Dlink

Hou jij van duurzaamheid en geniet jij graag van biologische en verse producten, dan is Dlink het juiste restaurant voor jouw. Dlink igt in het centrum van het wonderschone Malaga, heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en er hangt een geweldige vriendelijke sfeer.

3. Café con Libros

Ga hier naartoe als je zoekt naar een rustig bohemian restaurant om van een boek te genieten. Dit kunstzinnige café met charmante sfeer is geweldig om eens te bezoeken en van de drukte te ontsnappen.

Het heeft een grote collectie boeken en het lichte en verrissende menu past precies in de ambiance van het restaurant.

4. El Pimpi

Als een van de beroemdste restaurants in de stad, zul je bij een bezoek in Malaga sowieso dit restaurant ook moeten uitproberen. El Pimpi ligt in een unieke 18e-eeuws huis, en serveert allerlei soorten traditionele Spaanse gerechten.

Het heeft een groot terras met een prachtig uitzicht op de historische bezienswaardigheden die eromheen liggen zodat je van heerlijk Spaanse cuisine kunt genieten in het prachtige weer van Malaga.

5. Antigua Casa de Guardia

Als oudste taverne van Malaga is de Antigua Casa de Guardia een iconische bezienswaardigheid. Wil je graag een beetje geschiedenis van Malaga leren zonder dat je een museum in hoeft? Dan is dit de ultieme bestemming, vooral als je het ook nog graag mixed met heerlijke Spaanse wijn en met kaas, salade of tapas.

Meer van onze blog