De Top 5 Hotels in Malaga

Ga je binnenkort naar Malaga om van het heerlijke weer te genieten? Dan wil je natuurlijk ook in een van de prachtigste hotels van Malaga verblijven! Deze Zuid-Spaanse stad heeft een aantal bijzondere hotels waar we van kunnen garanderen dat je sowieso van een heerlijk verblijf geniet!

1. Petit Palace Plaza Malaga

Als je van mooie, moderne kamers houdt vol oranje meubilair, dan moet je bij Petit Palace Plaza zijn! Het is een leuk hotel gelegen in het centrum van Malaga. Naast het prachtige oranje textiel in het mooie interieur, kun je er ook gratis fietsen huren, en zijn er iPod-docks.

2. AC Hotel Malaga Palacio

Een heerlijk hotel met een bar en een zwembad op het dak, perfect om van een prachtig uitzicht op de stad en de zee te genieten. Het hotel heet een moderne inrichting met houten vloeren en is er een fitnessruimte en restaurant met een terras. Dit is een prachtig hotel om in te verblijven als je van het mooie weer in Malaga wilt genieten.

3. Parador de Málaga Gibralfaro

Op de Gibralfaro berg ligt, naast het 14e-eeuws kasteel met dezelfde naam, een prachtig hotel genaamd Parador de Malaga Gibralfaro. Het hotel heeft een groot zwembad en een panoramisch restaurant met bedekt balkon.

4. Room Mate Larios

Centraal gelegen in Larios ligt het fantastische hotel Room Mate. Het heeft een art deco interieur met lichte meubels en elegante kamers. Buiten is er een geweldig dakterras om te genieten van een hapje of een drankje onder de mooie Malaga zon.

5. Vincci Malaga

Een modern 4-sterren hotel op nog geen 2 minuten lopen vanaf het prachtige strand van Malaga. Daardoor heb je vanuit het hotel direct uitzicht op zee! Het hotel heeft 105 kamers, en zijn allemaal eigentijds ingericht. Ook dit hotel heeft een prachtig terras om van het heerlijke weer te genieten.

Meer van onze blog