Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Slovenië

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Slovenië
Kans op regen
%
Vochtigheid Slovenië
%

Slovenië weer Weersinformatie in Slovenië

Weet u niet zeker of het vandaag in Slovenië gaat regenen? Wilt u het weer in Slovenië per maand bekijken? of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Slovenië zien?

U vindt al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Slovenië weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Slovenië op dit moment

Slovenië is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Slovenië woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Slovenië is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Slovenië in April pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Sloveniëse weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen en als u de meest actuele weersinformatie in Slovenië, zoekt dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet je altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Slovenië weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Slovenië.

Als u alleen enkel door Slovenië trekt kun kunt u ook alvast het verwachte weer inzien om zo een beeld te krijgen van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Slovenië. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Slovenië per maand te pakken en te presenteren kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Slovenië.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Slovenië u niet meer verassen!

Provincies van Slovenië