Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Jesenice

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Jesenice
Kans op regen
%
Vochtigheid Jesenice
%

Jesenice 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Slovenië weer Klimaat in Jesenice

Weet u niet zeker of het vandaag in Jesenice, Slovenië, gaat regenen? Wilt u het weer in Jesenice per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Jesenice zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Jesenice weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Jesenice op dit moment

Jesenice is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Jesenice woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Jesenice, Slovenië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in september in Jesenice, ga dan naar het weer in Jesenice in september pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Jesenice zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Jesenice, Slovenië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Jesenice weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Jesenice.

Als u alleen door Jesenice trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Jesenice. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Jesenice per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Jesenice.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Jesenice u niet meer verrassen!

Het weer in Jesenice - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Jesenice?
De kans op regen in Jesenice is %.
Wat is het weer op dit moment in Jesenice?
Het weer op dit moment in Jesenice is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Jesenice?
De warmste maand van Jesenice is augustus met een gemiddelde temperatuur van 23°C.
Wat is de koudste maand in Jesenice?
De koudste maand in Jesenice is februari met een gemiddelde temperatuur van -5°C.