Het weer vandaag in Ptuj

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Ptuj
Kans op regen
%
Vochtigheid Ptuj
%

Slovenië weer Weersinformatie in Ptuj

Weet u niet zeker of het vandaag in Ptuj, Slovenië, gaat regenen? Wilt u het weer in Ptuj per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Ptuj zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Ptuj weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Ptuj op dit moment

Ptuj is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Ptuj woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Ptuj, Slovenië, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Ptuj in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Ptuj weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Ptuj, Slovenië, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Ptuj weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Ptuj.

Als u alleen door Ptuj trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Ptuj. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Ptuj per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Ptuj.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Ptuj u niet meer verrassen!

Het weer in Ptuj - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Ptuj?
De kans op regen in Ptuj is %.
Wat is het weer op dit moment in Ptuj?
Het weer op dit moment in Ptuj is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Ptuj?
De warmste maand van Ptuj is augustus met een gemiddelde temperatuur van 25°C.
Wat is de koudste maand van Ptuj?
De koudste maand in Ptuj is februari met een gemiddelde temperatuur van -3°C.

Aangeboden Hotels in Ptuj

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Ptuj te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Ptuj, kies er een uit en kies uw data.