Grote steden in Oman
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Oman

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Oman
Kans op regen
%
Vochtigheid Oman
%

Oman weer Weersinformatie in Oman

Weet u niet zeker of het vandaag in Oman gaat regenen? Wilt u het weer in Oman per maand bekijken? of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Oman zien?

U vindt al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Oman weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Oman op dit moment

Oman is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Oman woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Oman is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Oman in April pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Omanse weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen en als u de meest actuele weersinformatie in Oman, zoekt dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet je altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Oman weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Oman.

Als u alleen enkel door Oman trekt kun kunt u ook alvast het verwachte weer inzien om zo een beeld te krijgen van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Oman. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Oman per maand te pakken en te presenteren kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Oman.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Oman u niet meer verassen!

Provincies van Oman