Grote steden in Oman
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Oman

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Oman
Kans op regen
%
Vochtigheid Oman
%

Oman weer Weersinformatie in Oman

Weet u niet zeker of het vandaag in Oman, gaat regenen? Wilt u het weer in Oman per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Oman zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Oman weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Oman op dit moment

Oman is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Oman woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Oman, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Oman in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Oman weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Oman, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Oman weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Oman.

Als u alleen door Oman trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Oman. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Oman per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Oman.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Oman u niet meer verrassen!

Het weer in Oman - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Oman?
De kans op regen in Oman is %.
Wat is het weer op dit moment in Oman?
Het weer op dit moment in Oman is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Oman?
De warmste maand van Oman is juli met een gemiddelde temperatuur van 37°C.
Wat is de koudste maand van Oman?
De koudste maand in Oman is februari met een gemiddelde temperatuur van 19°C.
Provincies van Oman