Het weer vandaag in Sohar

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Sohar
Kans op regen
%
Vochtigheid Sohar
%

Oman weer Weersinformatie in Sohar

Weet u niet zeker of het vandaag in Sohar, Oman gaat regenen? Wilt u het weer in Sohar per maand bekijken? of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Sohar zien?

U vindt al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Sohar weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Sohar op dit moment

Sohar is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Sohar woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Sohar, Oman is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Sohar in April pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Soharse weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen en als u de meest actuele weersinformatie in Sohar, Oman, zoekt dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet je altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Sohar weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Sohar.

Als u alleen enkel door Sohar trekt kun kunt u ook alvast het verwachte weer inzien om zo een beeld te krijgen van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Sohar. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Sohar per maand te pakken en te presenteren kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Sohar.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Sohar u niet meer verassen!