Het weer vandaag in Sohar

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Sohar
Kans op regen
%
Vochtigheid Sohar
%

Sohar 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Oman weer Weersinformatie in Sohar

Weet u niet zeker of het vandaag in Sohar, Oman, gaat regenen? Wilt u het weer in Sohar per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Sohar zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Sohar weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Sohar op dit moment

Sohar is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Sohar woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Sohar, Oman, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Sohar in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Sohar weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Sohar, Oman, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Sohar weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Sohar.

Als u alleen door Sohar trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Sohar. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Sohar per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Sohar.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Sohar u niet meer verrassen!

Het weer in Sohar - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Sohar?
De kans op regen in Sohar is %.
Wat is het weer op dit moment in Sohar?
Het weer op dit moment in Sohar is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Sohar?
De warmste maand van Sohar is juli met een gemiddelde temperatuur van 38°C.
Wat is de koudste maand van Sohar?
De koudste maand in Sohar is februari met een gemiddelde temperatuur van 17°C.