Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties
Grote steden in Masqat
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden
Array

Het weer vandaag in Masqat

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Masqat
Kans op regen
%
Vochtigheid Masqat
%

Masqat 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Oman weer Weersinformatie in Masqat

Weet u niet zeker of het vandaag in Masqat, Oman, gaat regenen? Wilt u het weer in Masqat per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Masqat zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Masqat weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Masqat op dit moment

Masqat is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Masqat woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Masqat, Oman, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Masqat in Augustus pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Masqat weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Masqat, Oman, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Masqat weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Masqat.

Als u alleen door Masqat trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Masqat. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Masqat per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Masqat.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Masqat u niet meer verrassen!

Het weer in Masqat - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Masqat?
De kans op regen in Masqat is %.
Wat is het weer op dit moment in Masqat?
Het weer op dit moment in Masqat is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Masqat?
De warmste maand van Masqat is juli met een gemiddelde temperatuur van 37°C.
Wat is de koudste maand van Masqat?
De koudste maand in Masqat is februari met een gemiddelde temperatuur van 19°C.