Grote steden in Afghanistan
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Afghanistan

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Afghanistan
Kans op regen
%
Vochtigheid Afghanistan
%

Afghanistan weer Weersinformatie in Afghanistan

Weet u niet zeker of het vandaag in Afghanistan, gaat regenen? Wilt u het weer in Afghanistan per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Afghanistan zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Afghanistan weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Afghanistan op dit moment

Afghanistan is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Afghanistan woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Afghanistan, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Afghanistan in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Afghanistan weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Afghanistan, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Afghanistan weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Afghanistan.

Als u alleen door Afghanistan trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Afghanistan. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Afghanistan per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Afghanistan.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Afghanistan u niet meer verrassen!

Het weer in Afghanistan - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Afghanistan?
De kans op regen in Afghanistan is %.
Wat is het weer op dit moment in Afghanistan?
Het weer op dit moment in Afghanistan is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Afghanistan?
De warmste maand van Afghanistan is augustus met een gemiddelde temperatuur van 29°C.
Wat is de koudste maand van Afghanistan?
De koudste maand in Afghanistan is februari met een gemiddelde temperatuur van -6°C.
Provincies van Afghanistan