Het weer vandaag in Kandahar

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Kandahar
Kans op regen
%
Vochtigheid Kandahar
%

Afghanistan weer Weersinformatie in Kandahar

Weet u niet zeker of het vandaag in Kandahar, Afghanistan, gaat regenen? Wilt u het weer in Kandahar per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Kandahar zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Kandahar weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Kandahar op dit moment

Kandahar is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Kandahar woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Kandahar, Afghanistan, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Kandahar in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Kandahar weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Kandahar, Afghanistan, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Kandahar weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Kandahar.

Als u alleen door Kandahar trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Kandahar. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Kandahar per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Kandahar.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Kandahar u niet meer verrassen!

Het weer in Kandahar - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Kandahar?
De kans op regen in Kandahar is %.
Wat is het weer op dit moment in Kandahar?
Het weer op dit moment in Kandahar is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Kandahar?
De warmste maand van Kandahar is augustus met een gemiddelde temperatuur van 39°C.
Wat is de koudste maand van Kandahar?
De koudste maand in Kandahar is februari met een gemiddelde temperatuur van 5°C.