Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Kabul

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Kabul
Kans op regen
%
Vochtigheid Kabul
%

Kabul 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Afghanistan weer Klimaat in Kabul

Weet u niet zeker of het vandaag in Kabul, Afghanistan, gaat regenen? Wilt u het weer in Kabul per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Kabul zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Kabul weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Kabul op dit moment

Kabul is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Kabul woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Kabul, Afghanistan, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in september in Kabul, ga dan naar het weer in Kabul in september pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Kabul zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Kabul, Afghanistan, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Kabul weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Kabul.

Als u alleen door Kabul trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Kabul. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Kabul per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Kabul.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Kabul u niet meer verrassen!

Het weer in Kabul - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Kabul?
De kans op regen in Kabul is %.
Wat is het weer op dit moment in Kabul?
Het weer op dit moment in Kabul is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Kabul?
De warmste maand van Kabul is augustus met een gemiddelde temperatuur van 29°C.
Wat is de koudste maand in Kabul?
De koudste maand in Kabul is februari met een gemiddelde temperatuur van -6°C.

Vakantie in Kabul

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Kabul te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Kabul, kies er een uit en kies uw data.