Het weer vandaag in Raleigh

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Raleigh
Kans op regen
%
Vochtigheid Raleigh
%

Raleigh 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

USA weer Weersinformatie in Raleigh

Weet u niet zeker of het vandaag in Raleigh, USA, gaat regenen? Wilt u het weer in Raleigh per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Raleigh zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Raleigh weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Raleigh op dit moment

Raleigh is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Raleigh woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Raleigh, USA, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Raleigh in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Raleigh weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Raleigh, USA, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Raleigh weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Raleigh.

Als u alleen door Raleigh trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Raleigh. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Raleigh per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Raleigh.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Raleigh u niet meer verrassen!

Het weer in Raleigh - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Raleigh?
De kans op regen in Raleigh is %.
Wat is het weer op dit moment in Raleigh?
Het weer op dit moment in Raleigh is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Raleigh?
De warmste maand van Raleigh is augustus met een gemiddelde temperatuur van 32°C.
Wat is de koudste maand van Raleigh?
De koudste maand in Raleigh is februari met een gemiddelde temperatuur van 0°C.