Grote steden in North Carolina
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in North Carolina

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind North Carolina
Kans op regen
%
Vochtigheid North Carolina
%

Usa weer Weersinformatie in North Carolina

Weet u niet zeker of het vandaag in North Carolina, Usa, gaat regenen? Wilt u het weer in North Carolina per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in North Carolina zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “North Carolina weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in North Carolina op dit moment

North Carolina is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in North Carolina woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in North Carolina, Usa, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in North Carolina in Juni pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle North Carolina weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in North Carolina, Usa, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

North Carolina weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor North Carolina.

Als u alleen door North Carolina trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in North Carolina. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van North Carolina per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in North Carolina.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in North Carolina u niet meer verrassen!

Het weer in North Carolina - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in North Carolina?
De kans op regen in North Carolina is %.
Wat is het weer op dit moment in North Carolina?
Het weer op dit moment in North Carolina is met een temperatuur van °C
Wat is de warmste maand in North Carolina?
De warmste maand van North Carolina is augustus met een gemiddelde temperatuur van 32°C.
Wat is de koudste maand van North Carolina?
De koudste maand in North Carolina is februari met een gemiddelde temperatuur van -1°C.