Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in San Diego

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind San Diego
Kans op regen
%
Vochtigheid San Diego
%

San Diego 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

USA weer Klimaat in San Diego

Weet u niet zeker of het vandaag in San Diego, USA, gaat regenen? Wilt u het weer in San Diego per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in San Diego zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “San Diego weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in San Diego op dit moment

San Diego is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in San Diego woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in San Diego, USA, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in september in San Diego, ga dan naar het weer in San Diego in september pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in San Diego zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in San Diego, USA, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

San Diego weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor San Diego.

Als u alleen door San Diego trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in San Diego. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van San Diego per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in San Diego.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in San Diego u niet meer verrassen!

Het weer in San Diego - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in San Diego?
De kans op regen in San Diego is %.
Wat is het weer op dit moment in San Diego?
Het weer op dit moment in San Diego is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in San Diego?
De warmste maand van San Diego is september met een gemiddelde temperatuur van 25°C.
Wat is de koudste maand in San Diego?
De koudste maand in San Diego is februari met een gemiddelde temperatuur van 11°C.