Grote steden in California
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in California

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind California
Kans op regen
%
Vochtigheid California
%

Usa weer Weersinformatie in California

Weet u niet zeker of het vandaag in California, Usa, gaat regenen? Wilt u het weer in California per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in California zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “California weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in California op dit moment

California is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in California woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in California, Usa, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in California in Juni pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle California weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in California, Usa, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

California weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor California.

Als u alleen door California trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in California. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van California per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in California.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in California u niet meer verrassen!

Het weer in California - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in California?
De kans op regen in California is %.
Wat is het weer op dit moment in California?
Het weer op dit moment in California is met een temperatuur van °C
Wat is de warmste maand in California?
De warmste maand van California is september met een gemiddelde temperatuur van 26°C.
Wat is de koudste maand van California?
De koudste maand in California is februari met een gemiddelde temperatuur van 11°C.