Het weer vandaag in Oakland

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Oakland
Kans op regen
%
Vochtigheid Oakland
%

Oakland 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

USA weer Weersinformatie in Oakland

Weet u niet zeker of het vandaag in Oakland, USA, gaat regenen? Wilt u het weer in Oakland per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Oakland zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Oakland weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Oakland op dit moment

Oakland is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Oakland woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Oakland, USA, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Oakland in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Oakland weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Oakland, USA, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Oakland weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Oakland.

Als u alleen door Oakland trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Oakland. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Oakland per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Oakland.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Oakland u niet meer verrassen!

Het weer in Oakland - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Oakland?
De kans op regen in Oakland is %.
Wat is het weer op dit moment in Oakland?
Het weer op dit moment in Oakland is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Oakland?
De warmste maand van Oakland is oktober met een gemiddelde temperatuur van 24°C.
Wat is de koudste maand van Oakland?
De koudste maand in Oakland is februari met een gemiddelde temperatuur van 7°C.