Het weer vandaag in Bakersfield

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Bakersfield
Kans op regen
%
Vochtigheid Bakersfield
%

Bakersfield 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

USA weer Weersinformatie in Bakersfield

Weet u niet zeker of het vandaag in Bakersfield, USA, gaat regenen? Wilt u het weer in Bakersfield per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Bakersfield zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Bakersfield weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Bakersfield op dit moment

Bakersfield is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Bakersfield woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Bakersfield, USA, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Bakersfield in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Bakersfield weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Bakersfield, USA, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Bakersfield weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Bakersfield.

Als u alleen door Bakersfield trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Bakersfield. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Bakersfield per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Bakersfield.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Bakersfield u niet meer verrassen!

Het weer in Bakersfield - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Bakersfield?
De kans op regen in Bakersfield is %.
Wat is het weer op dit moment in Bakersfield?
Het weer op dit moment in Bakersfield is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Bakersfield?
De warmste maand van Bakersfield is augustus met een gemiddelde temperatuur van 35°C.
Wat is de koudste maand van Bakersfield?
De koudste maand in Bakersfield is maart met een gemiddelde temperatuur van 5°C.