Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Winterthur

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Winterthur
Kans op regen
%
Vochtigheid Winterthur
%

Winterthur 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Zwitserland weer Klimaat in Winterthur

Weet u niet zeker of het vandaag in Winterthur, Zwitserland, gaat regenen? Wilt u het weer in Winterthur per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Winterthur zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Winterthur weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Winterthur op dit moment

Winterthur is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Winterthur woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Winterthur, Zwitserland, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in september in Winterthur, ga dan naar het weer in Winterthur in september pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Winterthur zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Winterthur, Zwitserland, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Winterthur weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Winterthur.

Als u alleen door Winterthur trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Winterthur. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Winterthur per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Winterthur.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Winterthur u niet meer verrassen!

Het weer in Winterthur - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Winterthur?
De kans op regen in Winterthur is %.
Wat is het weer op dit moment in Winterthur?
Het weer op dit moment in Winterthur is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Winterthur?
De warmste maand van Winterthur is augustus met een gemiddelde temperatuur van 25°C.
Wat is de koudste maand in Winterthur?
De koudste maand in Winterthur is februari met een gemiddelde temperatuur van -4°C.

Vakantie in Winterthur

Het is geen gemakkelijke taak om een goed hotel in Winterthur te vinden, gelukkig hebben we het werk voor u gedaan!
Hier zijn de beste hotels in Winterthur, kies er een uit en kies uw data.