Grote steden in Zurich
Voor actuele weersverwachtingen kies een stad
Zoeken naar andere steden

Het weer vandaag in Zurich

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Zurich
Kans op regen
%
Vochtigheid Zurich
%

Zwitserland weer Weersinformatie in Zurich

Weet u niet zeker of het vandaag in Zurich, Zwitserland, gaat regenen? Wilt u het weer in Zurich per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Zurich zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Zurich weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Zurich op dit moment

Zurich is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Zurich woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Zurich, Zwitserland, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Het weer in Zurich in Juli pagina.

Of u nu nog thuis zit en probeert uw dag te plannen, of al onderweg bent en wilt weten of u een paraplu moet meenemen, wij bieden snel de weerberichten die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat u kunt verwachten in een wereld waar van alles veranderd. Nauwkeurige en snelle Zurich weervoorspellingen zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Zurich, Zwitserland, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Met updates, elke 3 uur, weet u altijd wat u kunt verwachten, of dat nu regen, zon, ijzel of sneeuw is!

Zurich weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Zurich.

Als u alleen door Zurich trekt, kunt u ook alvast het verwachte weer inzien. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Zurich. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Zurich per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Zurich.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, met welke maanden u extra zonnebrandcrème mee moet nemen en welke maanden u vaak meer kleding aan moet doen om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Zurich u niet meer verrassen!

Het weer in Zurich - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Zurich?
De kans op regen in Zurich is %.
Wat is het weer op dit moment in Zurich?
Het weer op dit moment in Zurich is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Zurich?
De warmste maand van Zurich is augustus met een gemiddelde temperatuur van 25°C.
Wat is de koudste maand van Zurich?
De koudste maand in Zurich is februari met een gemiddelde temperatuur van -3°C.