Locatie is toegevoegd aan Mijn Locaties
Locatie is verwijderd van Mijn Locaties

Het weer vandaag in Thuringia

C
Zonsopkomst:
Zonsondergang:
Wind Thuringia
Kans op regen
%
Vochtigheid Thuringia
%

Thuringia 14-daagse weersvoorspelling

Klik op de dag voor een weersvoorspelling per uur

Duitsland weer Klimaat in Thuringia

Weet u niet zeker of het vandaag in Thuringia, Duitsland, gaat regenen? Wilt u het weer in Thuringia per maand bekijken of gewoon snel de 14 daagse weersvoorspelling in Thuringia zien?

Al deze gegevens en meer informatie over luchtvochtigheid, windsnelheid, kans op regen en veel meer vind u op onze website. Ga gewoon naar de pagina “Thuringia weer op dit moment” voor al het weergerelateerde nieuws wat u zoekt.

Weer in Thuringia op dit moment

Thuringia is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden en veel plekjes om te ontdekken.

Of u nu in Thuringia woont of gewoon op bezoek bent, het is altijd goed om te weten wat het weer gaat doen.

De huidige temperatuur in Thuringia, Duitsland, is °. De verwachte maximale temperatuur is °. De verwachte minimale temperatuur is °. Voor meer weersvoorspellingen in oktober in Thuringia, ga dan naar het weer in Thuringia in oktober pagina.

Of u nu nog thuis zit en wilt weten of u een paraplu mee moet nemen of al onderweg bent u dag probeert te plannen, wij bieden u snel de weersverwachtingen aan die u nodig hebt om het meeste uit de dag te halen.

Weer1 weervoorspelling

Onze uitstekende en betrouwbare weerdienst helpt u voor te bereiden op de komende uren en zelfs de komende dagen.

Het is altijd fijn om te weten wat voor klimaat u kunt verwachten in een wereld waar er zovelen zijn. Nauwkeurige en snelle weervoorspellingen in Thuringia zijn slechts een paar muisklikken weg met onze online weerdienst.

Het weer kan in een oogopslag veranderen. Als u de meest actuele weersinformatie in Thuringia, Duitsland, zoekt, dan is dit de beste plek om te kijken. Elke 3 uur bieden wij updates wat betekend dat u voorbereid bent op regen, zon, ijzel of sneeuw!

Thuringia weervoorspelling

Als u grote plannen heeft voor de komende dagen, dan kunt u uzelf voorbereiden op wat het weer gaat doen met onze 14-daagse weervoorspelling voor Thuringia.

Als u alleen door Thuringia trekt, kunt u ook alvast het weer inzien voor de komende tijd. Zo krijgt u een goed beeld van wat u kunt verwachten. We kunnen u zelfs meer bieden dan alleen het voorspelde weer in Thuringia. Wij bieden ook de weeranalyses per maand.

Door de weergegevens van Thuringia per maand te pakken en te presenteren, kunt u patronen beter herkennen tijdens de verschillende seizoenen in Thuringia.

Zo kunt u gemakkelijk zien welke maanden milde weerpatronen hebben, wanneer u extra zonnebrandcrème mee moet nemen of welke maanden u wat extra’s in uw koffer moet inpakken om warm te blijven. Met onze weersdienst kan het weer in Thuringia u niet meer verrassen!

Het weer in Thuringia - FAQ

Word er vandaag regen verwacht in Thuringia?
De kans op regen in Thuringia is %.
Wat is het weer op dit moment in Thuringia?
Het weer op dit moment in Thuringia is met een temperatuur van °C.
Wat is de warmste maand in Thuringia?
De warmste maand van Thuringia is augustus met een gemiddelde temperatuur van 27°C.
Wat is de koudste maand in Thuringia?
De koudste maand in Thuringia is februari met een gemiddelde temperatuur van -14°C.